Απόλλων Columbia: Με την πλάτη στον τοίχο, ίσως να είναι καλύτερα

Απόλλων Columbia: Με την πλάτη στον τοίχο, ίσως να είναι καλύτερα

Δεν υπάρχει χρόνος για να κοιτάξεις πίσω, αν το κάνεις θα το πληρώσεις, αυτή είναι η διαδικασία των πλει-οφς, αυτό είναι και το φετινό πρωτάθλημα.

Στο Απόλλων Columbia οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα με αρκετό βάρος πίεσης. Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο.

Η πίστη όμως δεν έχει χαθεί, ακόμη τα πράγματα είναι στα δικά τους πόδια, κάνεις το 4/4 και είσαι πρωταθλητής. Αυτό είναι το δεύτερο δεδομένο.

Μπορεί ο Απόλλωνας να διαχειριστεί την πίεση; Αυτό δεν το γνωρίζουμε, θα μας το απαντήσουν οι πρωταγωνιστές. Οι ίδιοι έχουν τις απαντήσεις. Πάντως το τελευταίο αποτέλεσμα μεγάλωσε την πίεση στο Κολόσσι και αυτό είναι ένα θέμα. Από τώρα και στο εξής δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. 

Ίσως το να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο να είναι καλύτερα τελικά. Το ένστικτο της επιβίωσης να λειτουργά ευεργετικά. Με την Ομόνοια ο Απόλλωνας έμενε ζωντανός μόνο με νίκη, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν το απαιτούμενο πάθος και ήρθε εν τέλει η μεγάλη επιτυχία.

Ίσως τα νέα δεδομένα, να δυναμώσουν τους ποδοσφαιριστές στο Κολόσσι έτσι ώστε να υπερβούν τους εαυτούς τους.

sdadasaasddasd