Απόλλων/Αγωνιστικά ΝΕΑ-Προπόνηση με Κίρζη (φώτος)

Απόλλων/Αγωνιστικά ΝΕΑ-Προπόνηση με Κίρζη (φώτος)

Ο Απόλλωνας ενημερώνει για τα τελευταία αγωνιστικά νέα... Ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο πέλμα ο Ψύχας, είδε διά ζώσης την προπόνηση της Δευτέρας ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης.

Αναλυτικά:

Σε εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων εισήλθε η ομάδα μας η οποία την Πέμπτη (17/09,20:00) θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε το απόγευμα της Δευτέρας (14/09) όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς πλην των Ψύχα και Μολ.

Στην ομάδα μας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αντιπάλου αλλά και την παράμετρο της έδρας, ότι μπορεί να περάσει αλώβητη από την Κρήτη.

Ο Ψύχας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα και προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Μολ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος το οποίο προκλήθηκε από τον τραυματισμό του στον αγώνα κόντρα στην Πάφο.

Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη.