Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του Δημήτρη Πινακά από τον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ιστοσελίδα μας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον 20χρονο Ελλαδίτη φορ στις 28 Ιουνίου (ΕΔΩ).
Ο Πινακάς έρχεται στον Απόλλωνα αποφασισμένος για να πετύχει. Μετά το... ξεπέταγμά του τη σεζόν 2020-21 με τη φανέλα της Λάρισας και τη μεταγραφή του που ακολούθησε στον Ολυμπιακό έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, θέλει να επιστρέψει δυνατά στο προσκήνιο, καθώς ήταν στη 2η ομάδα των "ερυθρόλευκων" στην πρώτη του χρονιά στον Πειραιά (22 συμμετοχές, 5 γκολ, 2 ασίστ).
Τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Κύπρο ο Δημήτρης Πινακάς και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.
Στέλιος Αναστασίου