Απόλλων/Λάρσον, Γκάμα και... εναλλακτικές

Απόλλων/Λάρσον, Γκάμα και... εναλλακτικές

Τέσσερις οι κλειστές μεταγραφές στον Απόλλωνα… Φιλιώτης και Μαλεκκίδης έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ακολουθούν οι Νταμπό και Ντιγκινί. Για τον Μαλεκκίδη θα παρθεί οριστική απόφαση αν θα παραχωρηθεί δανεικός μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα τελευταία 24ωρα το… βάρος έπεσε στον Λάρσον. Η διοίκηση του Απόλλωνα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποσπάσει το ΝΑΙ του Σουηδού. Ναι μεν βγήκε εκτός… κούρσας ο Άρης, αλλά δεν έχει κλείσει το θέμα. Υπάρχουν, ωστόσο, πολύ καλές πιθανότητες για να έχει αίσιο τέλος η διαπραγμάτευση. 

Για την περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα παραμένει υψηλός ο βαθμός δυσκολίας. Ξέχωρα από το γεγονός ότι ο Πορτογάλος άσος θα παραμείνει στον Άρη μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν στην Ελλάδα, θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο για το μέλλον του. Οι του Απόλλωνα δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια, αλλά την ίδια ώρα εξετάζουν και κάποιες άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις.

enter " "

Στέλιος Αναστασίου