Ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 86΄την Ομόνοια σε 1-1 και με την εικόνα που έβγαλε έδειξε ότι ήταν κοντά στο γκολ της νίκης, όμως τελικά αυτό ήρθε από τους πράσινους στο… τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συγκεκριμένα οι γαλάζιοι δημιούργησαν 5 τελικές μετά το γκολ του Σαγκάλ στο 86'!
Στο 87’ σουτ του Κρέμντσικ στη μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο Φαμπιάνο. Στο 89΄κεφαλιά του Αρτεάν με τον Φαμπιάνο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 90+1’ μετά από σέντρα του Βαλμπουενά, ο Μαλεκκίδης στα… όρια της μικρής περιοχής έκανε προβολή όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 90+2 οι γηπεδούχοι πίστεψαν για λίγο ότι έφτασαν στη δικαίωση αφού ο Βαλμπουενά πλάσαρε εύστοχα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Και τέλος στο 90+4’ ο Μάρκες έπιασε τη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο επόμενο λεπτό η Ομόνοια είχε τη δική της ευκαιρία και ήταν πιο αποτελεσματική. Επιβεβαιώνοντας τον άγραφο… νόμο του ποδοσφαίρου.
Ο Απόλλωνας αν μη τι άλλο προσπάθησε πολύ όμως δεν ήταν γραφτό να σκοράρει...
