Από το βράδυ της Παρασκευής όταν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα και ανακοινώθηκε η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία.
Αυτή αφορούσε τους Χάμπο, Ρομπέρζ και Ζελάγια οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής και η φημολογία... ανέφερε ότι οι τρεις τους ενεπλάκησαν σε επεισόδιο στο "Κολόσσι".
Το πιο πάνω δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν συμμετείχαν σε κάποιο επεισόδιο και έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού.
Στην προπόνηση της Παρασκευής υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο άλλους ποδοσφαιριστές, όμως όχι απ' αυτές που παίρνουν έκταση αλλά απ' αυτές της στιγμής, που συμβαίνουν σε όλες σχεδόν τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
Η κατάσταση δεν είναι καλή στον Απόλλωνα λόγω του κακού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, αλλά πάει να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση με τις ανακρίβειες που κυκλοφορούν.