Απόλλων/Ομάδα με ψυχή, χαρακτήρα και μέταλλο!

Απόλλων/Ομάδα με ψυχή, χαρακτήρα και μέταλλο!

Μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες του Απόλλωνα. Ok, η ΑΖ Άλκμααρ δεν κουβαλάει το βαρύ όνομα, είναι όμως από τις καλύτερες ολλανδικές ομάδες τα τελευταία χρόνια. Και μέχρι πριν από τον χτεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα είχε απολογισμό 10 νίκες και 2 ισοπαλίες στην Eredivisie και στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, όντας στην 1η θέση και στις δύο διοργανώσεις. 

Προσθέστε στην εξίσωση  5 νίκες και μία αδιάφορη ήττα στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη-ανωτέρη ομάδα, με πολύ υψηλό μπάτζετ, με κάποιους παίκτες που ο ετήσιος μισθός τους ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ, ο Απόλλωνας κατάφερε να την... κοιτάξει στα μάτια και στους δύο αγώνες. 

Η ομάδα του Νταβίντ Καταλά πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, πρώτη στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί και το γεγονός ότι ο Απόλλωνας μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση, είναι και το μισό εκατομμύριο ευρώ που μπαίνει στο ταμείο της εταιρείας.

Αρχηγός με τα όλα του ο Χάμπος Κυριάκου, ηγετική εμφάνιση εκ νέου από τον Ρομπέρζ ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα ενώ έδωσε συνέχεια στις υψηλές πτήσεις ο Παναγιώτης Αρτυματάς. Και κάποιοι άλλοι παίκτες... έγραψαν καλό βαθμό. 

Έβγαλε ψυχή και έδειξε χαρακτήρα ο Απόλλωνας, σε ένα βράδυ που δεν έπιασε... τοπ απόδοση.

Η ομάδα έδειξε ξανά ότι είναι φτιαγμένη από γερό... μέταλλο. Και σημειώστε ότι για ακόμη ένα ματς είχε 7 αλλαγές στη σύνθεσή της, παρόλο που είχε ξανά σημαντικές απουσίες. Έχει ποιότητα και βάθος το ρόστερ. 

*Ο Απόλλωνας με Νταβίντ Καταλά σκόραρε για 3η φορά από στημένη μπάλα.

Στέλιος Αναστασίου

ρςρς