Θλιβεροί οι αριθμοί του Απόλλωνα στην επίθεση. Μόλις 13 γκολ σε 15 αγωνιστικές. Κόντρα στην Ομόνοια έμεινε "'ασφαιρος" για 4ο ματς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα.
Πονάει πολύ ο Απόλλωνας στο γκολ. Χρειάζεται επίσης και περισσότερη φαντασία - αυτοματισμούς, ώστε να φτιάχνει φάσεις με μεγαλύτερη ευκολία.
Ξεκάθαρα πράγματα. Ο Απόλλωνας χρειάζεται τέσσερις ποιοτικές μεταγραφές και γρήγορα, για να μην χαθεί η σεζόν από τον Ιανουάριο. Έχει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος και το κύπελλο.
Ο Απόλλωνας χρειάζεται σέντερ φορ ολκής, ακραίο επιθετικό ολκής και δεκάρι ολκής. Και δεξί μπακ που να μπορεί να προσφέρει σταθερότητα και ποιότητα σε όλη τη γραμμή. Με τέτοιες κινήσεις, μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα.
Οι χτυπητές αδυναμίες φάνηκαν εδώ και καιρό, ως εκ τούτου θα πρέπει να έχει ήδη γίνει σοβαρή προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.
Στέλιος Αναστασίου
* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ
