Νέο πρόβλημα προέκυψε στο Κολόσσι. Ο Ντιέγκο Αγκίρε έμεινε εκτός αποστολής ενόψει Δόξας και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ευρωπαϊκό αγώνα. Όπως αναμενόταν εκτός και οι Χάμπος, Μπένσοπ, Ενσούε και ο τιμωρημένος Γιαννιώτας.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα του Απόλλωνα...
Πανέτοιμη να εισέλθει νικηφόρα στο νεο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα παρουσιάζεται η ομάδα μας η οποία με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (21/08) ολοκλήρωσε τον κύκλο προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα κόντρα στη Δόξα στο Τσίρειο Στάδιο.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννιώτας (τιμωρημένος),ο ανέτοιμος Χάμπος Κυριάκου, οι τραυματίες Μπένσοπ και Αγκίρε ( ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης δέχθηκε κτύπημα στον μηρό το οποίο του προκάλεσε αιμάτωμα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης με Σαμπουρτάλο) και ο Εμίλιο Ενσούε.
Γραφείο Τύπου
Απόλλωνα Λεμεσού