(ΑΠΟΨΗ) Οι παθογένειες, οι ευθύνες και οι... λύσεις

(ΑΠΟΨΗ) Οι παθογένειες, οι ευθύνες και οι... λύσεις

Για αλλού ξεκίνησε και αλλού καταλήγει ο Απόλλωνας, με τον προβληματισμό να μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα, καθώς η ομάδα ξεκίνησε την σεζόν με στόχο να πρωταγωνιστήσει. 

Οι «γαλάζιοι» απέτυχαν να κερδίσουν για τέταρτο σερί παιχνίδι και είδαν τον Εθνικό να κρατά τη νίκη μέχρι το 90ο λεπτό. 

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, παρουσιάστηκαν οι γνωστές… παθογένειες της ομάδας. Δυσκολία στο σκοράρισμα και πολλά λάθη στην άμυνα, τα οποία δείχνουν μία προβληματική ομάδα. 

Σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης ο προπονητής, καθώς αυτός δουλεύει καθημερινά την ομάδα και θα μπορούσε να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. 

Ωστόσο, μεγαλύτερες ευθύνες υπάρχουν σ’ αυτούς που στελέχωσαν την ομάδα, διότι οι επιλογές δεν έγιναν μόνο από τον Γκούλα. 

enter " "

Είναι φανερό ότι ο Απόλλωνας υστερεί σε ποιότητα και δεν αναφερόμαστε μόνο στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά γενικότερα, καθώς δεν έχει καταφέρει να πείσει κανένα για το αντίθετο. 

Όταν βλέπεις να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη στην άμυνα, αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα ποιότητας. Είδαμε βέβαια βελτίωση σε κάποια παιχνίδια, αλλά αυτό συμβαίνει όταν ο Απόλλωνας έχει αμυντικούς προσανατολισμούς. Όταν προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά, έχει αστάθεια στην άμυνα. 

Αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα δουλειάς του Γκούλα, που δεν κατάφερε ακόμα να βρει μία ισορροπία στην ομάδα. Ακόμα και με μέτριο ρόστερ, μπορείς να έχεις μία ισορροπημένη ομάδα και να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. 

Οπόταν, ο Απόλλωνας βρίσκεται ενώπιον ακόμη μίας αποτυχημένης χρονιάς και για να ανατρέψει την κατάσταση, θα πρέπει να έρθουν σωστές λύσεις. Και κυρίως, ποιοτικό… μπόλιασμα τον Γενάρη. Διότι, χωρίς καλές προσθήκες τον Γενάρη, δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. 

enter " "

k

Ονησίφορος Σταύρου