ΑΥΓΟΥΣΤΗ:"Ξανά μια παρόμοια εμφάνιση και να προκριθούμε"

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:"Ξανά μια παρόμοια εμφάνιση και να προκριθούμε"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην διάσκεψη τύπου μετά την νίκη της ομάδας του επί της Αούστρια Βιέννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις…

Αρχικά...

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ακολούθησαν το πλάνο μέχρι το τέλος. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο, θέλουμε να κάνουμε ξανά μια παρόμοια εμφάνιση και να προκριθούμε. Ήμασταν έτοιμοι και τους δίνω συγχαρητήρια. Έκαναν αυτό που έπρεπε, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.

Ξέρουμε ότι για να περάσουμε θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε".

Στην συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις...

Η σημερινή εμφάνιση είναι ένα μήνυμα στον κόσμο σας πως ο Απόλλωνας είναι εδώ δυνατός;

"Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά, ποιος είμαι και τι θέλω. Αυτή η ομάδα έχει βάθος και ποιότητα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, δεν ξέρω την συνέχεια. Όλοι έφτιαξαν την ομάδα τους και εμείς το ίδιο κάναμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να προοδεύουμε".

Για τις μεταγραφές...

"Είμαστε στο ψάξιμο, θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να κλείσουμε ένα δυνατό ρόστερ".

Ποια ήταν η διαφορά σήμερα ανάμεσα στις δυο ομάδες;

"Κρατήσαμε την μπάλα και χτυπήσαμε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του. Χτυπήσαμε στον χώρο".

Για την απόδοση του 2ου ημιχρόνου...

"Η ομάδα παλεύει μέχρι το τέλος. Έχει ανταποκριθεί πλήρως. Μας δίνουν δυναμική οι εμφανίσεις μας. Κάναμε πολλές τελικές στο δεύτερο ημίχρονο. Έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις ο κίπερ της Αούστρια".

Για τον Χάμπο... έχει πρόβλημα τραυματισμού;

"'Οχι δεν έχει κάτι. Απλά χρειάζεται ρυθμό λόγω της αποχής του".
 

βδ εωρββωφ

trhtrhtrhtr

 

Αντώνης Κωνσταντινίδης