Βέισμπεκ στο kerkida.net: "Είμαστε σε επαφές, θέλω να μείνω στον Απόλλωνα"

Βέισμπεκ στο kerkida.net: "Είμαστε σε επαφές, θέλω να μείνω στον Απόλλωνα"

Ο Γκαετάν Βέισμπεκ μίλησε στην κάμερα του kerkida.net και τον Ραφαήλ Κάζη μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο Γάλλος απάντησε και για το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται σε 5 μήνες.Crepaland – η κρέπα που σε μαγεύει κάθε στιγμή

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι σήμερα, δεν ήταν εύκολο. Το πιο σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις πόντους. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, καλή εμφάνιση για μένα αλλά η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. 7η σερί νίκη και συνεχίζουμε. "

Για το συμβόλαιο του: "Ξεκινήσαμε επαφές με την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και η οικογένεια μου το ίδιο. Θέλω να παραμείνω σίγουρα, θα δούμε σύντομα. Για μένα είναι το καλύτερο να συνεχίσω στον Απόλλωνα, αγαπώ την πόλη και τον σύλλογο."