(ΒΙΝΤΕΟ) "Η ιστορική απόκρουση πέναλτι του Βάλε"

Close
(ΒΙΝΤΕΟ) "Η ιστορική απόκρουση πέναλτι του Βάλε"

Με αφορμή τα γενέθλια του Μπρούνο Βάλε, ο Απόλλωνας αναφέρεται για τη κορυφαία στιγμή του Πορτογάλου "γίγαντα" όπως τον χαρακτηρίζει. Τα 37 έκλεισε ο πρώην κίπερ της Λεμεσιανής ομάδας.

Αναλυτικά το μίνι αφιέρωμα του Απόλλωνα...

Τα 37 του χρόνια συμπληρώνει ένας εκ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της δεκαετίας, σύμφωνα με τους φίλους της ομάδας μας, Bruno Vale γιορτάζει τα γενέθλια του και η οικογένεια του Απόλλωνα θέλει να του ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και χαρά.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έζησε μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας στην οποία αγωνίστηκε για επτά χρόνια μετρώντας 315 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 129 ανέπαφες εστίες. Είναι ο record-man συμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (45) και αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα.

Ο αγαπημένος «Κέρβερος» πανηγύρισε τρία Κύπελλα Κύπρου, δύο Super Cup και τέσσερις προκρίσεις σε όμιλο του #UEFA #EuropaLeague.

Κορυφαία στιγμή για τον Πορτογάλο γίγαντα ήταν η ιστορική απόκρουση πέναλτι στον τελικό κυπέλλου του 2013, κόντρα στην ΑΕΛ.

Απόκρουση η οποία σηματοδότησε τη νέα εποχή του Απόλλωνα ο οποίος από την 22η Μαΐου 2013 μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί εντυπωσιακές παρουσίες τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

#HappyBirthday #Birthday #Wishes #BrunoVale