Δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά τη νίκη του Απόλλωνα με 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου...
Στην κάμερα της Cytavision:
"Όταν δεν βάζεις το δεύτερο γκολ για να ηρεμήσει η ομάδα, αλλά δεν έχουμε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Ξέραμε τι δύσκολο πρόγραμμα είχαμε. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και το πετύχαμε, κρατήσαμε ακόμη μία φορά το μηδέν. Θέλαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι. Το σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είδαμε ότι επέστρεψε σιγά-σιγά ο κόσμος. Αυτή την στιγμή πρέπει να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε πιο φρέσκοι στο επόμενο παιχνίδι."
"Θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε ρυθμούς στις προπονήσεις. Για να ετοιμαστούμε για τα ανταγωνιστικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Στα ημιτελικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι."
"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, για αυτή τη δύσκολη νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δυσκολίες στο παιχνίδι.
Για τις επεμβάσεις του Κουν:
"Ο τερματοφύλακας είναι μέρος της ομάδας. Σαν σύνολο καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα."
Για τα συνεχόμενα ντέρμπι που έρχονται:
"Είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αυτό που βλέπουμε είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε και θα είναι πιο φρέσκα η ομάδα. Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές. Αυτά τα παιχνίδια είναι για όλους μας. Είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα. Πρέπει να δείξουμε, γιατί αυτές τις ομάδες θα τις αντιμετωπίσουμε είτε στο Κύπελλο είτε στα πλέι-οφ."
