"Δεν λυπάμαι που υπέγραψα στον Απόλλωνα"

Close
"Δεν λυπάμαι που υπέγραψα στον Απόλλωνα"

Δηλώσεις στη  prosport.ro παραχώρησε ο Κριστιάν Μανέα, o oποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλωνα το 2015, στο πλαίσιο της συνεργασίας των "γαλάζιων" με τον μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι.

"Μπορούσε να ήταν στον Απόλλωνα ένας ποδοσφαιριστής του Ζάχαβι. Ο σκοπός ήταν να αγωνιστούν στον Απόλλωνα αυτοί οι ποδοσφαιριστές, κάτι που έγινε με το Λούκα Στογιάνοβιτς. Υπήρχε θέμα να έρθει και ο Κριστιάν Μανέα στον Απόλλωνα" είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης.

Ο Μανέα παραχώρηθηκε δανεικός αρχικά στη Βιτορούλ και έπειτα σε Μουσκρόν, Κλουζ, Στεάουα και πρόσφατα ξανά στην Κλουζ.

Ανάμεσα σε άλλα ο 22χρονους Ρουμάνος διεθνής αμυντικός τόνισε ότι "Δεν έχω πάει ποτέ στην Κύπρο. Δεν λυπάμαι που υπέγραψα με τον Απόλλωνα, γιατί αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική πρόταση που είχα τότε. Ήταν μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Είχα παίξει μόνο 5-6 αγώνες στη Βιτορούλ και ένα ματς σε εθνικό επίπεδο. Ήμουν 16-17 ετών και πιστεύω ότι το 90% των παικτών θα είχαν υπογράψει αν ήταν στη δική μου θέση. Ήμουν απογοητευμένος που δεν πήρα μεταγραφή μετά το EURO U21, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Είχα προτάσεις από τη La Liga και τη Serie A. Δεν έγινε η μεταγραφή, καθώς ζητούσαν περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ".