Δύο... διαφορετικά ημίχρονα

Δύο... διαφορετικά ημίχρονα

Είχαμε αναφέρει πως αυτό το πρώτο φιλικό είναι ξεμούδιασμα για τον Απόλλωνα... Marvelous Craving - Έτοιμα μίγματα με την εγγύηση της Crepaland, διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα μας!

Ο Ερνάν Λοσάδα σε αυτό το πρώτο... τεστ με την ολλανδική K.S.V Rohda Raalte (νίκη για τους "κυανόλευκους" 1-0), ξεκίνησε με αυτούς τους έντεκα: Λέουβενμπεργκ, Γκασπάρ, Κβίντα, Κονομής, Μπαλογιάννης, Ζήνωνος, Βεϊσμπέκ, Μπράουν, Ανδρέου, Πάνος Χαραλάμπους και Μπράντον Τόμας. Με την έναρξη του β' μέρους έκανε... 10 αλλαγές και άφησε μόνο τον Ζήνωνος (Κουν, Αργυρίδης, Ροβέρτος, Εσκρίτσε, Ασουνσάο, Λιούμπιτς, Ζήνωνος, Σιήκης, Μαρνέρος, Πολυβίου και Μαλεκκίδης).

Δοκιμάζει, κάνει πειράματα, βλέπει και αξιολογεί ο Αργεντίνος κόουτς του Απόλλωνα. Με το τέλος του φιλικού έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Είδε δύο διαφορετικά ημίχρονα και αυτό είναι και η ουσία των φιλικών. Είδε δύο διαφορετικά ημίχρονα σε θέμα... προσώπων.

Βάνα Λειβαδιώτη