Ο Απόλλωνας έβγαλε ακόμα μία υποχρέωση στο πρωτάθλημα και πλέον επικεντρώνεται στον πρώτο ημιτελικό με την Πάφο.

Ο Πάμπλο Ματσίν έχει μελετήσει καλά τον αντίπαλο του και ξέρει πολύ καλά πως θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Καρσέδο.
Έχει… βάση το παιχνίδι πρωταθλήματος, που έγινε στο “Στέλιος Κυριακίδης” και ο Απόλλωνας θα μπορούσε να κερδίσει, αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο 89ο λεπτό.
Σε εκείνο το 1-1, ο Ματσίν είχε καταφέρει να… κλειδώσει την Πάφο και την κράτησε μακριά από την περιοχή του.
Το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και στον αγώνα της Τετάρτης, κλείνοντας τους χώρους, καθώς ξέρει πολύ καλά ότι αν δώσει στην Πάφο… ανοικτό γήπεδο θα σε “τιμωρήσει”.
Οπόταν, με αυτό το σκεπτικό θα προσεγγίσει το παιχνίδι, στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μεταφέρει την πρόκριση στην Λεμεσό.

Ονησίφορος Σταύρου