"Είμαι περήφανος/Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, έχω πολλούς φίλους εκεί"

Close
"Είμαι περήφανος/Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, έχω πολλούς φίλους εκεί"

Στον Joel Mall παρέδωσε το μεγάλο βραβείο Stoiximan «Golden Gloves» της σεζόν 2021/22, ο Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέγραψε 12 clean sheet τη φετινή περίοδο- περισσότερα από κάθε άλλο τερματοφύλακα- παραχώρησε δηλώσεις.

-Αρχικά: «Νοιώθω μεγάλη τιμή, ευγνώμων και πολύ περήφανος για ένα τόσο μεγάλο βραβείο! Σημαίνει πολλά για εμένα και είμαι χαρούμενος για αυτό το επίτευγμα και το βραβείο που έχω στα χέρια μου».

-Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις; «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, τους συμποδοσφαιριστές μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο. Φυσικά τον Άγγελο Καλλένο, που ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων μας. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ και ακόμα και οι ατομικές διακρίσεις έχουν πίσω τους ομαδική δουλειά. Το αφιερώνω σε όλη την οικογένεια μου, τη σύντροφο μου, στα παιδιά μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν».

Πως είδες το φετινό πρωτάθλημα και τον συναγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα; «Θέλω φυσικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Απόλλωνα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Το πρωτάθλημα φέτος ήταν πολύ ιδιαίτερο αλλά στο τέλος άξιζαν τον τίτλο. Όσον αφορά τους τερματοφύλακες στο Πρωτάθλημα μας θεωρώ ότι έχουν όλοι ψηλή ποιότητα. Έχουμε αρκετούς τερματοφύλακες κλάσης, Jovanovic, Vana, Fabiano, Loria, Rudko. Όπως επίσης και οι Κύπριοι που έχουν εξελιχθεί αρκετά και μπορούν οι ομάδες να τους εμπιστευτούν. Δημητρίου, Τούμπας, Κεραυνός, Νεόφυτος, Χριστοδούλου, Πέτρου είναι μερικοί εξαιρετικοί τερματοφύλακες. Έχουμε ποιότητα όλοι μαζί και είμαι ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι σε ένα πρωτάθλημα μαζί τους».