''Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα από ένα''

''Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα από ένα''

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ στην 2η στροφή των πλέι οφ ο προπονητής του Απόλλωνα, Ερνάν Λοσάδα. Crepaland – η κρέπα που σε μαγεύει κάθε στιγμή

''Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Απόλλωνα και ειδικά σ’ ενα αντίπαλο όπως η ΑΕΚ, μια ομάδα που έπαιξε εξαιρετικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία και τη θέληση των παιχτών για να πάρουμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και πιστεύω ότι έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα από ένα γκολ. Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά και στην πίεση του αντιπάλου. Δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε απέναντι στην Crystal Palace και κατάφερε να σκοράρει πέραν από ένα γκολ.  Θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο μέλλον για να είμαστε ανταγωνιστικοί με ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Ομόνοια. Αν συνεχίσουμε να φτιάχνουμε ευκαιρίες και να πάιζουμε τόσο καλό ποδόσφαιρο όπως σήμερα θα έρθουν και οι νίκες''.  

Αν έλειψαν οι Ντανίλο και Βέισπεκ που ήταν εκτελεστές των στημένων γιατί η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε της πολλές στημένες φάσεις που βρήκε:

''Ναι είχαμε 15 κόρνερ, σε αρκετά από αυτά είχαμε την πρώτη επαφή μέσα στην περιοχή του αντιπάλου άρα δεν μπορώ ότι δεν ήταν καλά εκτελεσμένα ή δεν είχαν καλό τάιμινγκ. Οι παίχτες όπως ο Εσκρίτσε και ο Βρίκκης εκτέλεσαν πολύ καλά τα κόρνερ. Ναι έλειπαν κάποιοι ποδοσφαιριστές όμως πιστεύω ότι τα περισσότερα ήταν καλά εκτελεσμένα. Είναι σημαντικό να κερδίζεις παιχνίδια από στημένες φάσεις και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια''.