Επίθεση-απάντηση από Απόλλωνα

Close
Επίθεση-απάντηση από Απόλλωνα

Ανάρτηση-απάντηση από τον Απόλλωνα στην αναφορά του εκτελεστικού διευθυντή της ΚΙΣΑ Δώρου Πολυκάρπου, ότι κρύβονται "ακδροδεξιοί Απολλωνίστες" πίσω από τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

 H ανάρτηση του Απόλλωνα:

"Κύριε" Πολυκάρπου, εσύ που τις προάλλες δήλωνες με περηφάνια ότι, «Ο Αττίλας αποκατέστησε την έννομη τάξη στην Κύπρο», δεν σου επιτρέπεται και δεν έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα να προσβάλεις, να στιγματίζεις αβάσιμα και αδικαιολόγητα και να εξοργίζεις ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Απόλλωνας Λεμεσού και οι χιλιάδες των υποστηρικτών του.

Η ανιστόρητη και επικίνδυνη ‘δήλωση’ την οποία ξεστόμισες σε έχει κατατάξει εκεί που σου αρμόζει στη συνείδηση των συμπατριωτών μας και ίσως να αποτελείς τον μοναδικό κάτοικο αυτού του τόπου που ενστερνίζεται τις θέσεις αυτών που μας έκλεψαν την μισή μας πατρίδα!

Και λίγο αργότερα ανακοίνωση του Σωματείου Απόλλωνα...

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων στον τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθαν στην αντίληψη μας οι αναφορές του κ. Δώρου Πολυκάρπου της ΚΙΣΑ, στον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα Λεμεσού, με αβάσιμες κατηγορίες και απεχθείς χαρακτηρισμούς για υποτιθέμενη εμπλοκή του στα καταδικαστέα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου στην Λεμεσό.

Ο εν λόγω κύριος έχει παρεξηγήσει την ελευθερία του λόγου, με την ασυδοσία του λόγου.

Χρησιμοποιώντας ανυπόστατες κατηγορίες και ισχυρισμούς, προσπαθεί να σπιλώσει το όνομα του Απόλλωνα Λεμεσού, των Μελών του, του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αξιών που πρεσβεύει εδώ και 66 χρόνια.

Για τον λόγο αυτό, θα κληθεί να λογοδοτήσει στην Κυπριακή Δικαιοσύνη.

Υ.Γ.

Ευτυχώς για εσάς κύριε Πολυκάρπου, στην δική μας πραγματικότητα, την έννομη τάξη την προασπίζεται η Κυπριακή Δικαιοσύνη και όχι ο τούρκος εισβολέας, στου οποίου τις “μεθόδους” είστε θιασώτης.

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου Απόλλων Λεμεσού