Δεν επιστρέφει μόνο ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου... Ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Ανόρθωση ο κόουτς έχει αυξημένες επιλογές στη διάθεσή του.

Οι Σαγκάλ, Ψύχας και Σιέλβικ ενσωματώθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και εναπόκειται στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας και οι τρεις.
Παραμένει εκτός ο Πεϊμπέρνς, ο οποίος δεν αναμένεται να επιστρέψει στη... δράση την επικείμενη αγωνιστική.
Τεχνικό τιμ και παίκτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν... επανεκκίνηση και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά από τρεις σερί ήττες. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψει και στα γκολ ο Απόλλωνας και ο κόουτς δουλεύει αρκετά σε αυτό το κομμάτι.
