Φανούριος: "Ο κόσμος είναι ο καλύτερος μας παίκτης!"

Φανούριος: "Ο κόσμος είναι ο καλύτερος μας παίκτης!"

Καλεσμένος στην εκπομπή ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, στην DIGITAL TV ο Φανούριος Κωνσταντίνου, το πρωί της Τετάρτης.

Οι τοποθετήσεις του...

"Το μότο του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια είναι ότι η νίκη είναι αυτοσκοπός. Αυτό ίσχυε και με την Ομόνοια".

"Ο Απόλλωνας ήταν αποδεκατισμένος και κουρασμένος από το ταξίδι όμως είχαμε μια εξαιρετική εμφάνιση, δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Κρατάμε τους 3 βαθμούς".

"Γυρίσαμε αμέσως τη σκέψη μας στο ματς με την Ντνίπρο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για το τρίποντο".

"Είναι δύσκολο το έργο μας, έχουμε πάλι σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα ενώ η Ντνίπρο είναι σε εξαιρετική φόρμα".

"Εκτός είναι ο Νταμπό, ο Χέντι, ο Ντιγκινί, ο Βα, ο Ζράντι. Θα επιστρέψουν όλοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος".

"Έγινε το σωστό για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα αλλά ξαναλέω ότι η σκέψη μας είναι στην Ντνίπρο. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο".

"Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι είναι ταλαιπωρία, ίσως κάποιοι να το εκλαμβάνουν με τα χρόνια και ως κοροϊδιά αλλά είναι από τα τελευταία Ευρωπαϊκά του Απόλλωνα εκτός Λεμεσού. Να έρθει μαζικά ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, τους χρειάζεται, είναι ο καλύτερος μας παίκτης, είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Απόλλωνα".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Κ