ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: "Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν οι αποχωρήσεις και θα είναι αρκετές"

Close
ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: "Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν οι αποχωρήσεις και θα είναι αρκετές"

Στον Sports One και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Οι τοποθετήσεις του Ε/Τ του Απόλλωνα...

Για τον χαμό του Μίλιαν Μρντάκοβιτς…

«Δεν το περιμέναμε. Ήταν ένας νεαρός. Κανείς δεν ξέρει τον Γολγοθά του καθενός. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε την φανέλα του Απόλλωνα. Τα συλλυπητήρια μας. Κουράγιο στους δικούς του»

Τίτλοι τέλους για Φώτη Παπουλή

«Απόφαση 100% του ιδίου. Πάλευε εδώ και μήνες για να την λάβει. Θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Είναι η πιο πετυχημένη μεταγραφή του Απόλλωνα. Εξελίχθηκε σ’ ένα πολύ μεγάλο αρχηγό. Του έλειψε ένα πρωτάθλημα όπως όλοι μας. Σκέφτεται να αγωνιστεί για ένα-δυο χρόνια ακόμη. Θέλει να αλλάξει παραστάσεις. Σεβόμαστε την απόφαση του. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η απόφαση του στο μέλλον. Είναι λυπηρό που φεύγει με αυτό τον τρόπο.»

Θα δούμε μια διαφορετική ομάδα από του χρόνου;

«Υπάρχει ίδια διοίκηση, ίδιος προπονητής, αρκετοί ποδοσφαιριστές παραμένουν. Δεν αλλάζουμε στόχους. Όσοι ποδοσφαιριστές και να έρθουν γνωρίζουν τους στόχους. Στόχος είναι η κατάκτηση των δυο τίτλων.»

Για τους ποδοσφαιριστές που λήγει το συμβόλαιο τους;

«Αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα. Είναι καθοριστική. Όσον αφορά τις μειώσεις, τα πήγαμε εξαιρετικά, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές συναίνεσαν άμεσα, χωρίς σκληρές διαπραγματεύσεις. Έχουν μείνει 2-3 περιπτώσεις οι οποίες είναι δύσκολες. Δεν θα μπω σε ονοματολογία. Περιμένουμε ως την Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά. Αφού ολοκληρώσουμε το θέμα με τις διαβουλεύσεις θα μπούμε στην διαδικασία ενίσχυσης για την επόμενη περίοδο. Mέχρι την Παρασκευή θα έχει διαμορφωθεί ο χάρτης των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν και θα είναι αρκετοί. Θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε σε εφικτούς στόχους και θα πληρούν τα κριτήρια της φιλοσοφίας του Αυγουστή."

Για Πέδρο - Σακέτι;

"Θα υπάρχουν συναντήσεις τις επόμενες ώρες-μέρες. Ότι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες ώρες. Δεν διαπραγματευόμαστε τις θέσεις μας. Οποιος δεν συμφωνεί σίγουρα δυσκολεύει το θέμα παραμονής του."

Για τον Πίττα; Υπέγραψε νέο συμβόλαιο;

"Ο Πίττας είναι από τους ποδοσφαιριστές που κρατάει ψηλά την σημαία, εννοώ από τους νεαρούς. Ο Πίττας με το σπαθί του κερδίζει την παρουσία του στον σύλλογο. Είναι ένας μαχητής, έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και θεωρώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα."

Για Ντιγκινί;

"Δεν θα απαντήσω. Πρώτα να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις από το υφιστάμενο ρόστερ. Για την ενίσχυση θα είναι αρκετά μεγάλη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο."