ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: "Πραγματικά ήταν Θρύλος σήμερα η ομάδα"

Close
ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: "Πραγματικά ήταν Θρύλος σήμερα η ομάδα"

Δηλώσεις από τον Φανούριο Κωνσταντίνου στην Cytavision μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ...

"Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τους αρκετούς Απολωνίστες που ήταν στην Δυτική. Εμείς κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς, δεν αλλάζει κάτι. Δεν μας παρασύρει μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως η ΑΕΚ. Απέχουμε ακόμα αρκετά από εκεί που έπρεπε να ήταν η ομάδα βάση απόδοσης και εκεί που οριοθέτησε τους στόχους στην αρχή της περιόδου.Η ομάδα είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι. Είδαμε ένα πραγματικό Απόλλωνα, καταιγιστικό. Πολλές κλασικές ευκαιρίες, τρία τέρματα. Δεν υστέρησε κανείς. Πραγματικά ήταν θρύλος σήμερα η ομάδα και θα συνεχίσουμε. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε και θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.

Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ανόρθωση που είναι πρωτοπόρος. Θα τη σεβαστούμε, όπως και τον κόσμο της. Όπως μας φιλοξένησαν στον πρώτο γύρο που ήταν εξαιρετική η φιλοξενία. Είναι ένα παιχνίδι, τρεις βαθμοί, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, εντός και εκτός έδρας. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες δεν τα καταφέραμε. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση, δεν υπήρχε ομάδα η οποία να ήταν καλύτερη σε μεταξύ μας παιχνίδι.

Θα δούμε αύριο για τους τραυματίες".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

φργτργρ