(Φώτος) Με τους παίκτες οι μικροί Απολλωνίστες

Close
(Φώτος) Με τους παίκτες οι μικροί Απολλωνίστες

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την συνοδεία των παικτών στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει ο Απόλλωνας.

Οι γαλάζιοι σημειώνουν στην σχετική τους ενημέρωση:

Στο πλάι των ποδοσφαιριστών κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν οι μικροί φίλοι της ομάδας μας. Ωστόσο αυτό το κομμάτι της εμπειρίας που είχαν ζήσει ίσως να είναι το λιγότερο.

Τα παιδιά έζησαν μοναδικές στιγμές αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές, να συνομιλήσουν μαζί τους, να ξεναγηθούν στα αποδυτήρια της ομάδας και να συνοδέψουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο εκπληρώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα τους όνειρα.

Οι μικροί μας φίλοι φωτογραφήθηκαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές πριν από την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο ενώ στις πιο κάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ζωγραφισμένη την χαρά πάνω στα πρόσωπά τους.

Ιδιαίτερη είναι η στιγμή κατά την οποία ξεναγούνται στα αποδυτήρια αλλά και κατά τη διάρκεια της προσμονής τους να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές.

Το αποκορύφωμα ωστόσο της όλης εμπειρίας είναι η άμεση επαφή τους με τα ποδοσφαιρικά τους είδωλα. Η ικανοποίηση και η χαρά που νιώθουν την στιγμή που πλησιάζουν τα αγαπημένα τους ινδάλματα είναι ανεπανάληπτη.

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της εταιρείας και να κλείσουν θέση για τον επόμενο αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 25-746805.