ΧΑΜΠΟΣ σε Απολλωνίστες: "Απολογούμαι, αδικαιολόγητη και αυθόρμητη η αντίδραση μου"

Close
ΧΑΜΠΟΣ σε Απολλωνίστες: "Απολογούμαι, αδικαιολόγητη και αυθόρμητη η αντίδραση μου"

Απολογείται ο Χάμπος Κυριάκου προς τους οπαδούς του Απόλλωνα. Θυμίζουμε πως αμέσως μετά την λήξη του αγώνα υπήρξε έντονος διάλογος ανάμεσα σε Χάμπο και οπαδούς των "κυανολεύκων".

Ο αρχηγός της Λεμεσιανής ομάδας γράφει τα ακόλουθα...

"Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου απολογίες προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την αδικαιολόγητη και αυθόρμητη αντίδραση μου προς μερίδα φίλων του Απόλλωνα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ζίλινα. 

Η αντίδραση ήταν προϊόν απογοήτευσης που προκάλεσε το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα χωρίς αυτό να αποτελεί οποιαδήποτε δικαιολογία.

Ως αρχηγός και γέννημα θρέμμα αυτής της ομάδας, εκφράζω τον απόλυτο σεβασμό μου προς το φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα και υπόσχομαι ότι τόσο εγώ όσο και οι συμποδοσφαιριστές μου θα δίνουμε τον καλύτερο μας ευατό για το μεγαλείο αυτού του μεγάλου συλλόγου. 

Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του Απολλωνίστα γιατί μας διακατέχει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Αυτό το οποίο ζητώ από τον κάθε Απολλωνίστα είναι η στήριξη στην νέα προσπάθεια που επιχειρείτε  για την δημιουργία μιας ακόμη ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει εκ νέου τους στόχους της".

GHFGHFGHFGHFGHFGHFGHHFGHF