Η αγορά που (ξανα)άνοιξε ο Απόλλωνας!

Close
Η αγορά που (ξανα)άνοιξε ο Απόλλωνας!

Στο πρόσωπό του Wellington Ferreira, κατέληξε ο Απόλλωνας στον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Έκτορ Γιούστε στο κέντρο της άμυνας.

Επιλογή Βραζιλιάνου παίκτη, με την Λεμεσιανή ομάδα να... ανοίγει ξανά μετά από κάποια χρόνια την συγκεκριμένη αγορά! Η τελευταία φορά που αποκτήθηκε Βραζιλιάνος ήταν το 2017 και η τελευταία που επέλεξε Βραζιλιάνο στόπερ, ήταν το 2016!

Έχουμε και λέμε...

Ο τελευταίος Βραζιλιάνος στόπερ, ήταν την σεζόν 2016-17. Ήταν ο Πάουλο Βινίσιους ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπράγκα. Είχε γεμάτη σεζόν, με εξαιρετικές εμφανίσεις. Η... σούμα έγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 9 (!) γκολ και 2 αυτογκόλ.

τβρφβγφβρ

Την ίδια σεζόν αποκτήθηκαν ακόμα δύο Βραζιλιάνοι. Ο αριστερός μπακ Ντουντού που έπαιξε 2 μόλις ματς και ο μεσοεπιθετικός Έντρικ Ντος Σάντος που δεν... έκατσε Κολόσσι αλλά έφυγε απ' ευθείας δανεικός στην ΑΕΖ. 

Την σεζόν 2017-18, αποκτήθηκαν άλλοι τρεις παίκτες απ' την "χώρα του καφέ". Ο αριστερός μπακ Ζάντερ Σαντάνα (27 συμμετοχές/3 γκολ), ο αμυντικός χαφ Άλεφ Ντος Σάντος (27 συμμετοχές/1 γκολ) και ο επιτελικός χαφ Άλαν Ντε Σόουζα (16 συμμετοχές).

Κοινό σημείο για τους έξι πιο πάνω παίκτες, ότι έμειναν ένα μόλις χρόνο στον Απόλλωνα και έφυγαν για άλλες πολιτείες... 

Τις επόμενες τρεις σεζόν, 2018-19, 2019-20 και 2020-21 δεν αποκτήθηκε κανένας Βραζιλιάνος! 
 

Σταύρος Παπαδημητρίου