Χθες ανακοίνωσε την μεταγραφή του η Ομόνοια Αραδίππου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), σήμερα ήταν η σειρά του Απόλλωνας.
Ο Ανδρέας Σιήκκης είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Λεμεσιανής ομάδας!
Από τις 12/6 η ιστοσελίδα μας σας επιβεβαίωσε το deal του Κύπριου άσου με τους "κυανόλευκους".

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
"Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σιήκκη μέχρι τον Μάιο του 2027, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, έως τον Μάιο του 2028.
Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός (γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 2002) αγωνίστηκε κατά την τελευταία οκταετία στην Ομόνοια Αραδίππου, καταγράφοντας περισσότερες από 150 συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών από τη σεζόν 2017/18 μέχρι και το 2024/25.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ακαδημία της Ομόνοιας Αραδίππου και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 15 ετών.
Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα κυανόλευκα!
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού"