Η… λογική εξήγηση για την "καθυστέρηση"

Η… λογική εξήγηση για την "καθυστέρηση"

Μπήκαμε σε εβδομάδα ανακοινώσεων στον Απόλλωνα… Η αποδέσμευση Ματσίν, η πρόσληψη Γκούλα και οι… κλειστές μεταγραφές. 

 enter

Ο Ιούνιος πλησιάζει στο τέλος του και ο Ιούλιος θα φέρει την… εκκίνηση στην προετοιμασία των "γαλάζιων". Οι του Απόλλωνα που ασχολούνται με τα θέματα προγραμματισμού έχουν ακόμη αρκετή δουλειά μπροστά τους.

Μέχρι στιγμής έκλεισαν οι Βούρος, Ζελεστίν και Μπαραχόνα, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να προκύψει τουλάχιστον ακόμη μία μεταγραφή. Όλα δείχνουν ότι οι νέες προσθήκες θα φτάσουν σε διψήφιο αριθμό. 

Ίσως, μία λογική εξήγηση για την οποία παρατηρείται… καθυστέρηση να έχει να κάνει με την επιλογή των παικτών. Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας δεν είχε υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές και προφανώς στοχεύουν να γίνουν πιο προσεγμένες κινήσεις, χωρίς βιασύνη. 

Επίσης, βρισκόμαστε και σε μία περίοδο όπου οι απαιτήσεις των παικτών παραμένουν υψηλές. Εντός Ιουλίου οι περισσότεροι παίκτες αρχίζουν να ρίχνουν το κασέ τους.

Βέβαια, από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε η προετοιμασία υπάρχουν ακόμη μέρες για να γίνει η... δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση το πιο σημαντικό πράγμα για τον Απόλλωνα είναι να φέρει στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες που θα ταιριάξουν με τα... θέλω του νέου προπονητή. 

Στέλιος Αναστασίου