Η... ΝΕΑ εξέλιξη με ΣΑΚΕΤΙ και όχι μόνο

Close
Η... ΝΕΑ εξέλιξη με ΣΑΚΕΤΙ και όχι μόνο

Ανατροπή... σχεδίων στον Απόλλωνα. Εκεί που υπολόγιζαν ότι ο Εστεμπάν Σακέτι θα μπορούσε να μην πάρει θέση στον κατάλογο με τους 15 ξένους/κοινοτικούς, λόγω του ότι έχει προχωρήσει τη διαδικασία για να εξασφαλίσει κυπριακό διαβατήριο, αυτό θα μπορεί να γίνει από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Και με βασική προυπόθεση να "γράψει" επίσημη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα, μέχρι τον πρώτο μήνα του 2021. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους παίκτες που σκοπεύουν να αποκτήσουν κυπριακό διαβατήριο από τούδε και στο εξής (π.χ Σαρδινέρο, Μαϊσουράτζε).

Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου ενώ η Εθνική ομάδα από το Σεπτέμβριο θα έχει ξανά υποχρεώσεις.

Η αλλαγή που ανακοινώθηκε χθες από την ΚΟΠ:

Ξένοι ποδοσφαιριστές που απέκτησαν Κυπριακό Διαβατήριο και αγωνίστηκαν σε επίσημο αγώνα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, μπορούν να περιλαμβάνονται στα 10 συμβόλαια ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα ήταν γραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί όμως για αγωνιστικούς σκοπούς δεν θα θεωρούνται ως ποδοσφαιριστές που ήταν πριν το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο Αρχείο Ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.