Ο Απόλλωνας μπορεί να κρατήσει ως θετικό την αντίδραση που έβγαλε μετά το 60’ απέναντι στην ΑΕΛ, όμως σίγουρα θέλει να βελτιώσει την εικόνα του στο πρώτο κομμάτι του ντέρμπι. Δέχθηκε δύο γκολ, ένα με πέναλτι και ένα από αμυντική αδράνεια, πληρώνοντας τα λάθη του. Crepaland – η κρέπα που σε μαγεύει κάθε στιγμή
Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή για αρκετή ώρα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και αυτό είναι κάτι που κοστίζει, ειδικά σε τέτοιες αναμετρήσεις. Στο τέλος κατάφερε να αντιδράσει και να διεκδικήσει τη νίκη, δείχνοντας ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει καλύτερα ωστόσο το γεγονός ότι σπατάλησε... την πρώτη ώρα, ήταν κάτι που αναγνωρίζουν στην ομάδα πως δεν έπρεπε να συμβεί.
Τώρα έρχεται άλλο ένα ντέρμπι, κόντρα στην Ανόρθωση (Κυριακή, 19:00) και ο Απόλλωνας χρειάζεται να δείξει σταθερή εικόνα από το ξεκίνημα. Με ένταση, συγκέντρωση και διάρκεια, μπορεί να καθορίσει το παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάει το σκορ.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ το Super Monday με καλεσμένο τον Λεωνίδα Κονομή: