“Δεν είναι καλύτεροι οι άλλοι απ' τον Απόλλωνα…”

Close
“Δεν είναι καλύτεροι οι άλλοι απ' τον Απόλλωνα…”

Στον SPORTS ONE και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Γιώργος Ιωσηφίδης. Διαβάστε τι δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα.

Για την κακή εικόνα του Απόλλωνα τον τελευταίο καιρό και για την πρόκριση… “ Ενώ υπάρχει το υλικό και ανταποκρίθηκε η ομάδα με περιορισμένο ρόστερ και με τραυματισμούς. Μετά όταν είχε παραπάνω επιλογές ο Σωφρόνης, χάνονταν τα παιχνίδια και οι παίκτες έχασαν την αυτοπεποίθηση τους. Μόνο αυτοί που είναι καθημερινά στην ομάδα μπορούν να το εξηγήσουν. Κάποιοι πνίγονται, κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες διοίκησης και προπονητή. Η πρόκριση ήταν επεισοδιακή όμως αν μη τι άλλο η ομάδα είναι στους 4. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και περισσότερο οι παίκτες. Έχει την εμπειρία ο Απόλλωνας να ανταποκριθεί, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια φτάνει στην πηγή χωρίς να πιει νερό. Είναι στο κόλπο του πρωταθλήματος ακόμα έστω κι αν φαντάζει δύσκολο, όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς”.

Αν φταίει η φυγή Ζελάγια… “Ο Μπένσοπ έχει κάποια στοιχεία που βοηθούν. Ο Ζελάγια ήταν σίγουρη λύση όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Απλά κάποιοι παίκτες θέλουν περισσότερη προσαρμογή”.

“Δεν είναι καλύτερες οι άλλες ομάδες από τον Απόλλωνα από πλευράς ρόστερ. Απλά ο Απόλλωνας θέλει ξανά πίσω την αυτοπεποίθηση των παικτών του”.