Μεγάλο ντέρμπι την ερχόμενη Δευτέρα στο Τσίρειο μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας.
Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αυτή του Απόλλωνα, με 52 γκολ αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα, αυτή της Ομόνοιας με 13 παθητικό.
Ο Απόλλωνας έχει στις τάξεις του δύο εκ των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος, Ντιγκινι και Πίττα με 16 και 12 γκολ αντίστοιχα, Μπένσοπ και Νταμπό είναι ανεβασμένοι, ενώ ο Γκεριέρ σκοράρει και ο Πέδρο μοιράζει ασίστ. Η Oμόνοια από την πλευρά της έχει τον γίγαντα Φαμπιάνο να είναι απροσπέλαστος ενώ έχει τους ανεβασμένους από την παρουσία τους με την Εθνική, Κούσουλο, Λοϊζου και Τζιωνή, τον Χούμποτσαν από την Εθνική Σλοβακίας και τον Άνταμ Λαγκ από την Ουγγαρία.
Ο Απόλλωνας πάντως εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ ενώ η Ομόνοια είναι αήττητη εδώ και 20 αγωνιστικές.
Μπεργκ και Πετράκης καταστρώνουν τα πλάνα τους. Θα τεθούν αντιμέτωποί για τέταρτη φορά φέτος. Στο πρώτο επικράτησε ο Ελλαδίτης στον πάγκο του Ολυμπιακού στο Μακάρειο (1-0). Στο δεύτερο ο Νορβηγός κέρδισε με 2-1 στο ΓΣΠ ενώ στο τρίτο έμειναν στο 0-0.
Ποιος θα επικρατήσει; Η καλύτερη άμυνα ή η καλύτερη επίθεση; Ο Μπεργκ ή ο Πετράκης;