ΚΙΝΝΗΣ: "Διαιτητικά λάθη εκατέρωθεν, ξεκάθαρη η θέση μας για ξένους διαιτητές"

Close
ΚΙΝΝΗΣ: "Διαιτητικά λάθη εκατέρωθεν, ξεκάθαρη η θέση μας για ξένους διαιτητές"

Στο Sports 1 μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Φάνος Κιννής. 

Διαβάστε όσα είπε στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα… 

Για το παιχνιδι με το ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο: “Το Κύπελλο είναι διαφορετικός θεσμός, με τις δικές του σκοπιμότητες κάθε παιχνίδι. Το διαχειριστήκαμε καλά, σκοράραμε νωρίς και κρατήσαμε το σκορ μέχρι τέλος. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν, ξεκινήσαμε ήδη την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Άχνα”

Για τον Μπένσοπ: “Για να πάρει την απόφαση οι προπονητής μας, έχει δει την αξία του αναλογιστούμε τις συνθήκες που αγωνίστηκε, ότι το περασμένο βράδυ το πέρασε στην κλινική, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και θα μας βοηθήσει στην συνέχεια”

Για την διαιτησία του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: “Έγιναν λάθη εκατέρωθεν και στις δύο πλευρές. Κι εμείς μπορεί να έχουμε τα δικά μας παράπονα. Μετά από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό νομίζω είναι άστοχο να μιλάμε για την διαιτησία. Εμάς η θέση μας είναι εκεί και παραμένει, ξένοι διαιτητές. Δεν αλλάζουμε άποψη”

Για τους τραυματίες: “Κανείς από τους τραυματισμούς δεν είναι κάτι το σοβαρό. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση τους” 

Για το αν θα γίνει κι΄άλλη μεταγραφική κίνηση: “Το παλεύουμε, χρειαζόμαστε ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθούμε να βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει, είτε στον Α’ είτε στον Β΄ κατάλογο”

Σχόλιο για τον Αντριάν Σαρδινέρο: “Δεν υπάρχει τίποτα να μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και αλίμονο αν μηδενίσουμε την προσφορά του. Δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στο Κολόσσι”