ΚΙΝΝΗΣ στο Super Monday: "Ο διαιτητής είναι καλυμμένος για Ρομπέρζ"

Close
ΚΙΝΝΗΣ στο Super Monday: "Ο διαιτητής είναι καλυμμένος για Ρομπέρζ"

Καλεσμένος στο Super Monday ο Φάνος Κιννής.

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα τοποθετήθηκε έπειτα από την ισοπαλία στο ντέρμπι του Αντώνης Παπαδόπουλος με την Ανόρθωση... 

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πήγαμε στο “ΠΑΠ” για τους τρεις βαθμούς αλλά με την εξέλιξη του αγώνα προς το τέλος, ο ένας βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους. Αγωνιστήκαμε για 20-25 λεπτά με 10. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι΄άλλο γκολ στο πρώτο μέρος” 

"Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όταν έρθει η ώρα να κάνουμε την σούμα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε στην πρώτη θέση" 

"Αν ήμασταν πιο προσεχτικοί με την Ανόρθωση ίσως να μην μιλούσαμε για απώλεια δύο βαθμών" 

"Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για τον διαιτητή. Η πιο σημαντική φάση ήταν αυτή του Ρομπέρζ. Απ΄ότι φαίνεται από τον κανονισμό, ο διαιτητής είναι καλυμμένος. Κάποιες αποφάσεις του μας βρίσκουν σύμφωνους κάποιες όχι"

"Τα πλεονεκτήματα μας στην φετινή χρονιά τα βλέπουμε στο γήπεδο. Πρέπει να αποφύγουμε κάποια λάθη των περασμένων ετών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι φέτος είναι η χρονιά μας"

"Ο στόχος του πρωταθλήματος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Έχουμε επενδύσει πάρα πολλά στον προπονητή. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Είμαστε εκεί και παλεύουμε τα οκτώ τελευταία χρόνια. Έγινε ανανέωση στην ομάδα. Ήρθαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές"

"Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για τον Ποντικό. Ο Ντιγκινί βελτιώνεται. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει ασκήσεις με την μπάλα. Ελπίζουμε να τον έχουμε με την νέα χρονιά" 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

5444444444444444