ΚΙΡΖΗΣ: "Νικολάου-Τιμόθεος καθόρισαν το αποτέλεσμα/Κανεί με τους κύπριους διαιτητές, απαιτούμε ξένους"

Close
ΚΙΡΖΗΣ: "Νικολάου-Τιμόθεος καθόρισαν το αποτέλεσμα/Κανεί με τους κύπριους διαιτητές, απαιτούμε ξένους"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Κίρζη στην Cablenet μετά το ισόπαλο 2-2 του Απόλλωνα κόντρα στην Ανόρθωση. Έντονη η αντίδραση του Προέδρου της Εταιρείας για τις διαιτητικές αποφάσεις του Τιμόθεου Χριστοφή και Γιώργου Νικολάου (VAR). Persona non grata ο Νικολάου για την Διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας. Απαίτηση του Απόλλωνα για ξένους διαιτητές. 

Αναλυτικά...

Δεν κατέβηκα μόνο για τα παράπονα. Πρώτα απ όλα κατέβηκα για να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τους ποδοσφαιριστές και σε όλο το τιμ για την πολύ καλή εμφάνιση εναντίον ενός εξαιρετικού αντίπαλου. Στην έδρα της η Ανόρθωση δύσκολα χάνει βαθμούς. Οι παίκτες μας στάθηκαν εξαιρετικά αλλά δυστυχώς έδιναν μια άνιση μάχη. Όλα τα κρίσιμα σημεία, δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κουβέντα με τα συγκεκριμένα άτομα. Θα μιλήσω ειδικά για τον Γιώργο Νικολάου που ήταν υπεύθυνος του VAR. Φαίνεται ξαφνικά να υπάρχει αυτή η εμπάθεια η οποία ξανά εμφανίζεται από τον Γιώργο Νικολάου όποτε είναι στο VAR. Δυστυχώς και ο διαιτητής του αγώνα και ο κύριος Νικολάου καθόρισαν την έκβαση του αγώνα και το αποτέλεσμα. Σαν Απόλλωνας δεν θα ανεχθούμε πλέον αυτή την κατάσταση, η σιωπή μας πολλές φορές παρερμηνεύεται σαν ανοχή αλλά αυτό σταματά εδώ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ανόρθωση, η φιλοξενία τους ήταν άψογη. Τα προβλήματα εστιάζονται στην διαιτησία. Είμαστε οι πρώτοι που δώσαμε συγχαρητήρια στην ΚΟΠ που έφερε το VAR. Είμαστε οι πρώτοι που είχαμε πει πως θα πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητές στα κρίσιμα παιχνίδια. Έχουμε μιλήσει με τον εκπρόσωπο μας στην Ομοσπονδία. Είναι απαίτηση μας. Είναι ξεκάθαρες οι οδηγίες μας. Δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι κύπριοι διαιτητές.

Για ορισμούς διαιτητών σε παιχνίδια του Απόλλωνα... Η Δοίκηση του Απόλλωνα δεν είναι υπεύθυνη να ορίζει τους διαιτητές. Είναι persona non grata ο Γιώργος Νικολάου. Προσπαθούν έντεχνα να μας τον βάζουν. Τέρμα η ανοχή. Είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι ο Απόλλωνας θα είναι εκεί. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.

Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν έντεχνα τον Γιώργο Νικολάου... Ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει. Σήμερα αλλά και σε άλλα παιχνίδια είδαμε τι έκαναν ο Τιμόθεος και ο Γιώργος Νικολάου. Kανεί με τους κύπριους διαιτητές, κανεί. Το απαιτούμε αύριο να έρθουν άμεσα ξένοι διαιτητές. Ελπίζω και άλλες ομάδες να είναι δίπλα μας.

Είναι οικονομικό το πρόβλημα; Ποιος θα τους πληρώνει; "Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Αν θέλουμε όλοι να έχουμε, αν θέλουμε να ηρεμήσουμε, θα βρούμε τους οικονομικούς πόρους".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

βτρεβεβν