Καταλά - "Εκπληκτική η δουλειά των παικτών μου"

Καταλά - "Εκπληκτική η δουλειά των παικτών μου"

Διαβάστε όσα είπε ο Νταβίντ Καταλά μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα με την Πάφο…

“Πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες έως τώρα. Η δουλειά των παικτών μου ήταν εκπληκτική. Η Πάφος μπορεί να τιμωρήσει αν χαθεί η συγκέντρωση. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Πάλεψαν και είχαν ευκαιρίες μέχρι το τέλος” 

Για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος παρά τις απουσίες: 

"Η προσπάθεια που κάνουν είναι εκπληκτική. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ο Πινακάς έκανε καλό πρώτο μέρος. Οι παίκτες που έρχονται είναι σημαντικό να ενισχύουν την ομάδα. Κάποιοι που έπαιξαν σήμερα, αγωνίστηκαν και με τις Εθνικές. Όλοι σήμερα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η δουλειά μας είναι να βοηθούμε τους παίκτες να επιστρέφουν"

Για το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε ξανά πίσω στο σκορ: 

"Το καλό είναι η αντίδραση μας. Από την άλλη πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε πρώτοι. Πρέπει να βελτιωθούμε για να κρατάμε το ΄μηδέν΄"

Για τον Κολ: 

"Δεν ξέρω για τον Κολ. Ελπίζω να είναι απλά κούραση"

Για το αν θα υπάρχουν επιστροφές με Αλκμάαρ: 

"Δεν νομίζω να επιστρέψει κάποιος. Ίσως είναι ρίσκο. Περιμένουμε Νταμπό και Ντιγκινί. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος"

Για τον Βα: 

"Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να το προσέξουμε. Σήμερα ήταν πολύ καλός. Τον χρειαζόμαστε και είναι πολύ σημαντικός για μας"

εςρερ