Καλεσμένος στο Super Monday ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους.
Ο Κύπριος προπονητής σχολίασε την αγωνιστική εικόνα των “γαλάζιων” μετά την νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια…
"Ήθελε περισσότερο την νίκη ο Απόλλωνας. Κέρδιζε περισσότερες μονομαχίες. Δίνουν σημαντικές νίκες κάποτε τα λάθη του αντιπάλου"
"Ήταν πιο αποφασιστικός ο Απόλλωνας. Είναι ομάδα συνόλου ο Απόλλωνας. Είναι ομάδα με τακτική και πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι της. Εφαρμόζει σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του στα παιχνίδια. Το πρέσινγκ και τα τρεξίματα φέρνουν τις νίκες σ΄αυτή την ομάδα"
"Δεν πρεσάρει μία γραμμή στον Απόλλωνα, πρεσάρουν όλες οι γραμμές σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου και αυτό κάνει το έργο τους πιο εύκολο"
"Ήταν πολύ μελετημένος ο Τσόρνιγκερ στο ντέρμπι. Ακολουθούν το πλάνο του οι παίκτες και δεν κρύβεται. Αυτό μου κάνει εντύπωση. Είναι πετυχημένη η συνταγή του και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Στην αρχή υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση. Μετά μεταμορφώθηκε η ομάδα. Έκανε τέσσερις συνεχόμενες νίκες"
"Θα ήθελε να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις ο Απόλλωνας, στο κέντρο της άμυνας θέλω κάποιον να αντικαταστήσει τον Κατελάρη.'Ισως να χρειάζεται και στο κέντρο. Επιστρέφουν και οι Ντιγκινί, Πίττας"
"Ο Νταμπό τραβά το κουπί. Χωρίς τον Νταμπό δυσκολεύεται να σκοράρει ο Απόλλωνας. Σημασία έχει η ενέργεια του και όχι ποιος το έβαλε το γκολ"
"Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε τα δύο λάθη"
"Ο Απόλλωνας, ο Άρης και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα"
"Με φοβίζει το ΑΠΟΕΛ γιατί ανεβαίνει. Ξέρει τον πρωταθλητισμό. Με φοβίζει η ανοδική πορεία του"
Για την Ομόνοια:
"Η Ομόνοια δεν είναι η περσινή Ομόνοια... Δεν βγάζει τη σιγουριά που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο στόχος που είναι το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλος παίκτης ο Παπουλής αλλά δεν μπορεί να βασίζεται όλη η Ομόνοια. Δεν μπορεί να σκοράρει ούτε ο Τσέποβιτς."
ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
