Λόγια καρδιάς από Μαλεκκίδη: "Φάνηκαν συνεπείς απέναντι μου!"

Close
Λόγια καρδιάς από Μαλεκκίδη: "Φάνηκαν συνεπείς απέναντι μου!"

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης, ο οποίος αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα από την Τρίτη (30/06), έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, προς την οικογένεια του Άρη.

Ο Κύπριος άσος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έστειλε το δικό του... αντίο στον σύλλογο και στους φίλους τoυ Άρη.

Αναλυτικά...

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Κοιτάζοντας πίσω έχω ατελείωτες αναμνήσεις φορώντας την φανέλα του ιστορικού σωματείου του Άρη. Χρόνια με πολλές πολλές χαρές στις επιτυχίες μας αλλά και λύπες στις αποτυχίες μας. Ήταν χρόνια με πολλή δουλειά, στερησεις και θυσίες.
Θα ήθελα αυτή τη σημαντική στιγμή για εμένα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτούς τους επώνυμους και ανώνυμους ανθρώπους στον Άρη που ο καθένας με τον τρόπο του στάθηκαν δίπλα μου στηρίζοντας την προσπάθεια μου.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του Άρη που σε αυτή την σημαντική στιγμή της καριέρας μου φάνηκαν συνεπείς απέναντι μου.
Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό team και κυρίως τον προπονητή μου Λιασο Λουκα για τη εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την πολύτιμη βοήθεια του στο να εξελιχθώ τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν άνθρωπος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους αλλά πιστους και περήφανους Αρειάνους που μας ακολουθούσαν παντού δείχνοντας την αγάπη τους για την ομάδα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους γίναμε πραγματικά μια οικογένεια και τους εύχομαι ότι καλύτερο τόσο στον επαγγελματικό τους τομέα οσο και στον προσωπικό.
Σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά και πάντα θα είμαι δίπλα στον Άρη!!💚
Aris Limassol

ΦΒΦΒΦΒΦΒΦΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ