Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την ΕΝΠ.
Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είπε...
"Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που ειδικά το β΄ ημίχρονο άλλαξαν τη διάθεση και τη νοοτροπία μας. Κερδίσαμε μονομαχίες και πετύχαμε ένα γκολ, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι εδώ και ελπίζω η νίκη νας τους έκανε χαρούμενους.
"Θέλουμε αρκετή δουλειά και βελτίωση σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού. Είμαι περισσότερος ικανοποιημένος με την απόδοση του β΄ ημιχρόνου, είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω να βλέπω, με αρκετή βελτίωση φυσικά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια. Από τη Δευτέρα βλέπουμε τη Δόξα"
"Θα βοηθήσει τον Ντιγκινί το γκολ, το έψαχνε εδώ και καιρό"
"Βλέπουμε το παιχνίδι με τη Δόξα τώρα, δεν θέλω να βλέπω μακριά. Θέλουμε αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις. Δεν μας ικανοποίησε η εμφάνιση του πρώτου 20λεπτου. Το 2ο ημίχρονο είναι πιο κοντά στο πλάνο που θέλω να παίζω"
"Να ευχαριστήσω την ΕΝΠ για τη φιλοξενία, ότι καλύτερο. Πάρα πολύ καλή ομάδα η ΕΝΠ, με πολύ καλό προπονητή. Φαίνεται ότι είναι ομάδα του προπονητή".
* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ