Μαντζιαράτι για Απόλλωνα/"Είναι σημαντικό να κερδίσουμε- Είναι πολύ καλή ομάδα"

Μαντζιαράτι για Απόλλωνα/"Είναι σημαντικό να κερδίσουμε- Είναι πολύ καλή ομάδα"

Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη Τύπου του προπονητή της Βαντούζ Αλεσάντρο Μαντζιαράτι, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

O συντάκτης του kerkida.net Ανδρέας Ροκόπος μετέφερε ζωντανά τις δηλώσεις... 

"Έχουμε πάντα κίνητρο σε ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον Απόλλωνα γιατί δεν θέλουμε να είμαστε τελευταίοι. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο. Είναι μια καλή ομάδα με περισσότερη ποιότητα και θα είναι δύσκολο. Μια τρίτη θέση θα είναι ιστορικό για μας και θα είναι η πρώτη νίκη σε Ευρωπαϊκό όμιλο"

"Κάθε στιγμή τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν σημαντική για εμάς. Είναι διαφορετικό το επίπεδο στη Β Κατηγορία Ελβετίας που παίζουμε, με την Ευρώπη. Ήμασταν ανταγωνιστική και με χαροποιεί. Πήρα και εγώ σαν προπονητής πολλές εμπειρίες"
 
"Προσωπικά είδα περισσότερα παιχνίδια του Κόνφερενς από τον Απόλλωνα από ότι είδα του εγχώριου πρωταθλήματος. Παίζει διαφορετικά στις δύο διοργανώσεις. Με την Άλκμααρ και την Ντνίπρο έβγαλε ποιότητα. Είναι πολύ καλή ομάδα με Ισπανό προπονητή και το παιχνίδι του ξεκινά από πίσω, με σταθερότητα στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι δύσκολο για εμάς να τους αντιμετωπίσουμε, όμως ελπίζουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι"

Ο Ελβετός αμυντικός Σεντρίκ Γκάσερ είπε:

"Είναι το τελευταίο παιχνίδι και για τη Βαντούζ. Μια ιστορική συμμετοχή φέτος για την ομάδα. Ήταν μια τρομερή εμπειρία από την αρχή ως το τέλος. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση να πάρουμε τη νίκη"

enter " "

Κ

τβωγφρω