Με έξτρα… επιλογές στα μετόπισθεν

Με έξτρα… επιλογές στα μετόπισθεν

Αυξάνονται οι επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή για την άμυνα και είναι κάτι που τον χαροποιεί.

Το δίδυμο Βούρος-Ντε Μάρκο αποδίδει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό, ωστόσο είναι αναγκαίο να υπάρχουν επιπλέον επιλογές.

Η μία είναι αυτή του Γιόζεφ Κβίντα. Ο Τσέχος αγωνίστηκε για 30 λεπτά περίπου με την Ομόνοια Αραδίππου και η ετοιμότητα του είναι σε ικανοποιητικό βαθμό. Δεν θα βιαστεί ο Σωφρόνης αλλά είναι μια ποιοτική επιλογή που μπήκε άμεσα στην...εξίσωση.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Τόμας Λαμ. Ο Φινλανδός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς ωστόσο πλησιάζει η επιστροφή του στην δράση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). O 31χρονος απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει στην ομάδα. 

Σε αυτά τα συνεχόμενα ντέρμπι που έχει μπροστά του ο Απόλλωνας, είναι σημαντικό να έχει όσες περισσότερες επιλογές μπορεί αφού θα μετρήσει… και δυνάμεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

enter

Δείτε την εκπομπή "Στην Κερκίδα" με τον Νίκο Παττίκη:

Φώτης Μιλτιάδους