Μέρος του προγράμματος Μαυρίας και Γκεριέ/ΕΚΤΟΣ για 7-10 μερες ο Δημητρίου (ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

Close
Μέρος του προγράμματος Μαυρίας και Γκεριέ/ΕΚΤΟΣ για 7-10 μερες ο Δημητρίου (ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

Ενημερώνει για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού με την Ζίλινα ο Απόλλωνας - Μέσα οι Ίλιεφ, Γιάνκα και Αμινί. Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μαυρίας και Γκεριέ.

Αναλυτικά: 

Με προπόνηση αργά το απόγευμα της Δευτέρας (26/07) εισήλθε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (29/07) με αντίπαλο τη Ζίλινα στη Σλοβακία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συμπεριλαμβανομένων και των νεοαποκτηθέντων Ραντζέλο Γιάνγκα και Ίλιαν Ίλιεφ, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όπως επίσης και ο Μουσταφά Αμινί.

Αντίθετα οι Βάλεντιν Ρομπέρζ και Νικολά Ντιγκινί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Στα ευχάριστα η συμμετοχή των Ντόναλτ Γκεριέ και Χάρη Μαυρία στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος της απογευματινής προπόνησης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (27/07).

Εκτός για επτά με δέκα ημέρες ο Δημητρίου

Ο Δημήτρης Δημητρίου μετά από σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, υπέστη διάσειση και τραύμα στο πρόσωπο, για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση.

Θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες έτσι ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο

ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Ζίλινα - Απόλλων / Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.

 t4t4t