"Μία μεγάλη απολογία στον κόσμο - Ότι φωνάζουν έχουν δίκαιο"

"Μία μεγάλη απολογία στον κόσμο - Ότι φωνάζουν έχουν δίκαιο"

Μετά το τέλος του αγώνα με την  Freedom24 Krasava ENΥ και την μεγάλη ήττα, ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε: 

"Μία μεγάλη απολογία από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα προς τον κόσμο.γιατί ήμασταν αδικαιολόγητοι. Ότι φωνάζουν και λένε έχουν δίκαιο. Δώσαμε δικαιώματα Είμαστε αδικαιολόγητοι, να δούμε τι έφταιξε και να το διορθώσουμε. Έχουμε χάσει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δώσαμε δικαιώματα. Δεν μπορούμε κάθε φορά, χωρίς λόγο να δεχόμαστε γκολ με αυτό τον τρόπο. Γιατί και στα δύο παιχνίδια από το πουθενά δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι ξεκάθαρο. Για το παιχνίδι είπε αρκετά ο συνάδερφος. Σε κάποια πράγματα δεν συμφωνώ, αλλά από την στιγμή που το σκορ είναι καθαρό, δεν μπορείς να λες κάποια πράγματα. Γιατί, είχαμε κάποιες φάσεις και κάποιες προϋποθέσεις, που για μένα ήταν εύκολες. Όμως, το αποτέλεσμα μετρά και σήμερα είμαστε αδικαιολόγητοι. Να δούμε τι έφταιξε και να το διορθώσουμε". 

Εάν μπορεί να αλλάξει αυτή την εικόνα με το ρόστερ που διαθέτει: 

"Σίγουρα πιστεύω, έχουμε χάσει δύο σημαντικά παιχνίδια. Ειδικά το σημερινό είμαστε αδικαιολόγητοι. Βλέπουμε μπροστά και ξέρουμε ότι μετά την διακοπή μας περιμένει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Όμως, πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εάν θέλουμε να δούμε μπροστά". 

Αν είναι θέμα ποιότητας; 

"Επειδή είναι βαριά η ήττα τα βλέπουμε όλα κόκκινα. Πιστεύετε ότι ο Βέισμπεκ ήθελε να χάσει το πέναλτι; Ή ότι ο Άλι δεν ήθελε να σκοράρει. Προσπαθήσαμε, δεν μας βγήκε. Ότι κι αν πούμε τώρα είναι λάθος". 

Για τα μεταγραφικά; 

"Θα δουμε τι θα κάνουμε. Σήμερα βγήκε ένα όνομα, την ημέρα του αγώνα. Δεν ξέρω εάν επηρέασε. Θα δούμε εάν θα κάνουμε κάτι" 

enter " "

ee