Ο Απόλλωνας είναι πανέτοιμος για το ματς-πρόκληση! Απόψε (19:00, LIVE Kerkida.net) κόντρα στην Ομόνοια θέλει να δώσει συνέχεια στο αλάνθαστο σερί με τον Ερνάν Λοσάδα στον πάγκο και να βάλει...φωτιά στη "μάχη" του τίτλου. Σε περίπτωση νίκης, μειώνει στο -3 την απόσταση από την 1η θέση και γίνεται... σοβαρός διεκδικητής! Crepaland – η κρέπα που σε μαγεύει κάθε στιγμή
Απέναντι στην πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος που δικαιωματικά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ο Απόλλωνας θέλει να κάνει το 2 στα 2 απέναντι στους "πράσινους" κατά την τρέχουσα σεζόν και να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
Με 9 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δύο προκρίσεις στο κύπελλο, η ψυχολογία είναι στα πιο υψηλά επίπεδα. Ο Απόλλωνας θα είναι...μόνος τους στο "καταπράσινο" σήμερα ΓΣΠ, καθώς ο κόσμος του δεν έχει δικαίωμα να δει από κοντά το ντέρμπι. Ίσως αυτό λειτουργήσει σαν ένα έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Λοσάδα.
