ΝΕΟΤΕΡΟ για την έφεση του Απόλλωνα/ Πότε... η συνεδρία

ΝΕΟΤΕΡΟ για την έφεση του Απόλλωνα/ Πότε... η συνεδρία

Νωρίτερα η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net σας ενημέρωσε για την απόφαση του Απόλλωνα, για να ασκήσει έφεση κατά της ποινής κεκλεισμένων των θυρών που του επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής.

Νεότερες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει αναφέρουν ότι η ΚΟΠ κάλεσε το Εφετείο για συνεδρία την Παρασκευή (21/02). Εκεί θα εκδικαστεί η έφεση της Λεμεσιανής ομάδας και θα... βγει η απόφαση για το κατά πόσο θα διεξαχθεί με κόσμο ή όχι το ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια. 

***Αργότερα η ΚΟΠ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας για την έφεση του Απόλλωνα, σημειώνοντας πως "Η ΚΟΠ ενημερώνει πως ο Απόλλων Λεμεσού έχει υποβάλει έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για επιβολή ποινής διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Η ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο".

  • Δείτε την εκπομπή Super Monday:

Σταύρος Παπαδημητρίου