Νομική ΝΙΚΗ για Κίρζη, για δάνειο 1.2 εκατομμυρίων σε πρώην αντιπρόεδρο της Τότεναμ!

Close
Νομική ΝΙΚΗ για Κίρζη, για δάνειο 1.2 εκατομμυρίων σε πρώην αντιπρόεδρο της Τότεναμ!

Νομική νίκη για τον Νίκο Κίρζη, στην Αμερική. Μετά από απόφαση Δικαστηρίου, ο πρόεδρος του Απόλλωνα θα λάβει 29 χιλιάδες δολάρια, ως ένα μικρό κομμάτι ενός δανείου που παραχώρησε το 2011.

Αμερικάνικα ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με το θέμα...

Τότε είχε δανείσει 1.2 εκατομμύρια δολάρια στον Paul Kemsley, Άγγλο επιχειρηματία και μέλος του Δ.Σ της Τότεναμ για έξι χρόνια. Ο Kemsley μάλιστα ήταν και αντιπρόεδρος της Αγγλικής ομάδας πριν αποχωρήσει το 2007.

Είναι παντρεμένος με την Αμερικανίδα Dorit Kemsley, γνωστή από το ριάλιτι Real Housewives of Beverly Hills. Οι 29 χιλιάδες δολάρια που εκδικάστηκαν στον Νίκο Κίρζη, είναι δική της περιουσία. Ο άντρας της υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να ξεπληρώσει τα 1.2 εκατομμύρια στον πρόεδρο του Απόλλωνα αφού μερικούς μήνες μετά που πήρε το δάνειο το 2011, έκανε αίτηση για χρεοκοπία. Έτσι υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο χρέος διαγράφηκε τότε.

πκ

Η πλευρά Κίρζη προφανώς διαφωνεί και ζητά τα χρήματα πίσω, έτσι το Δικαστήριο εκδίκασε τις 29 χιλιάδες που είχε στο όνομά της η γυναίκα του Kemsley.

Με το θέμα ασχολείται εκτενώς τις τελευταίες μέρες ο Τύπος στην Αμερική. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που καταγράφουν τις λεπτομέρειες αφού το ζευγάρι είναι πρόσωπα της δημοσιότητας.

Μάλιστα φιλοξενείται σε ένα εκ των δημοσιευμάτων και τοποθέτηση του δικηγόρου του Νίκου Κίρζη, που ανάμεσα σε άλλα δηλώνει...

"Οι προσπάθειες του κ.Kemsley είναι αβάσιμες κινήσεις τακτικής ενός οφειλέτη που αρνείται να πληρώσει αυτά που χρωστάει. Παρόλο που ζει σε μια έπαυλη πολλών εκατομμυρίων και συμμετέχει σε ένα σόου στο οποίο αυτός και η γυναίκα του προβάλλουν ένα πολυτελές τρόπο ζωής, ο κ.Kemsley σταθερά αρνείται να πληρώσει τα χρέη του.

Το 2016, το Δικαστήριο της Νέας Υόρκης εκδίκασε 1.2 εκατομμύρια δολάρια συν τόκο 9% κατά του κ.Kemsley ο οποίος άσκησε έφεση αλλά το 2017 την απέσυρε, μετά από διακανονισμό με τον κ.Νίκο Κίρζη".

Μετά από αυτή την συμφωνία τότε, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Kemsley κατέβαλε ένα ποσό ύψους 250 χιλιάδων δολαρίων στο Νίκο Κίρζη αλλά στην συνέχεια δεν προχώρησε σε άλλη πληρωμή.

Έτσι ο πρόεδρος του Απόλλωνα κατέφυγε εκ νέου στο Δικαστήριο, με σκοπό να πάρει πίσω το υπόλοιπο των χρημάτων του.

apofasi

k1

k2

k3

57

e