Ο Απόλλωνας προσφέρει φαγητό σε άπορες οικογένειες (φώτος)

Close
Ο Απόλλωνας προσφέρει φαγητό σε άπορες οικογένειες (φώτος)

Φαγητό σε άπορες οικογένειες προσφέρει ο Απόλλωνας μαζί με το εστιατόριο ΜΙΤΒΑΗ, ιδιοκτησίας του μέλους του Δ.Σ Απόλλωνα,  Moshe (Hiko) Rajczyk.

Αναλυτικά:

Την ευαισθησία και το κοινωνικό του έργο παρουσίασε για μια ακόμη φορά η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ σε συνεργασία με τον χορηγό της ομάδας μας, το εστιατόριο MITBAH, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τη Δευτέρα (19/10), ο ιδιοκτήτης του MITBAH και μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Moshe (Hiko) Rajczyk, προχώρησε στην προσφορά φαγητού προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό Κλάδου Λεμεσού ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο οικογένειες οι οποίες το έχουν ανάγκη.

Η ενέργεια αυτή θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα με το MITBAH να προσφέρει 40 πακέτα φαγητού σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού κλάδου Λεμεσού με τους οικοδεσπότες να ξεναγούν την αντιπροσωπεία της ομάδας μας εξηγώντας παράλληλα για το έργο και τη δράση του οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού, https://www.redcross.org.cy/.