Ραντεβού με την ιστορία δίνει ο Εθνικός κόντρα στην Ομόνοια με... στόχο το Κύπελλο και αυτομάτως το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Όσο αφορά το... ευρωπαϊκό εισιτήριο, υπάρχει πάντως ένας καλός οιωνός για τον Εθνικός Άχνας.
Την τελευταία φορά που η ομάδα της Άχνας, εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ήταν το μακρινό 2006 καθώς αγωνίστηκε στο Κύπελλο Ιντερτότο.
Τι ήταν το Ιντερτότο
Εκείνη την χρονιά, οι ομάδες κατά την διάρκεια της σεζόν μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή στο κύπελλο αυτό και όποια είχε την υψηλότερη θέση στο τέλος της σεζόν, αυτή θα προκρινόταν. Την τότε σεζόν, ο Εθνικός και ο Ολυμπιακός είχαν λάβει μέρος, με τον Εθνικό να παίρνει την πρόκριση λόγω της 9ης θέσης, έναντι της 11ης του Ολυμπιακού.
Την χρονιά εκείνη πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Απόλλωνας, κάτι που έγινε και φέτος με την ομάδα του Ραζντρ να ψάχνει ευρωπαϊκό εισιτήριο από τον θεσμό του κυπέλλου.
Λέτε να το ξανακάνει ο Εθνικός;
