(Ομόνοια-Απόλλων) Η Αστυνομία αναζητεί τον οπαδό που πέταξε την καρέκλα

(Ομόνοια-Απόλλων) Η Αστυνομία αναζητεί τον οπαδό που πέταξε την καρέκλα

Ψάχνουν τον οπαδό (από την κερκίδα της Ομόνοιας) ο οποίος πέταξε καρέκλα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του Σούπερ Καπ την περασμένη Παρασκευή.

ρητηρτρητ

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ρίψης επικίνδυνου αντικειμένου (κάθισμα) εντός αγωνιστικού χώρο, στον αγώνα Ομόνοιας – Απόλλων, που διεξήχθη στις 12/8/2022, στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα, η Αστυνομία αναζητεί άγνωστο άντρα.

Φωτογραφία του εξασφαλίστηκε μέσω κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και δίνεται στη δημοσιότητα, ως υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών για τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.